Voor opdrachtgevers

Als u de keuze hebt gemaakt om diensten uit te besteden, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Organisatie

Wij zijn een hecht team sales professionals. Door onze jarenlange ervaring weten wij onze opdrachtgevers te voorzien van kwalitatieve sales. Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit.
 
KISS (Keep It Short and Simple). Bij KISS houden wij de zaken graag simpel en overzichtelijk zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Wij hebben een platte organisatie met directe aanspreekpunten.
 
Ons callcenter bestaat uit ongeveer 100 medewerkers en wij zijn gespecialiseerd in telefonische verkoop, zowel B2B als B2C. Wij werken met vooruitstrevende software in een modern kantoor. Hierdoor zijn wij als organisatie snel en flexibel in te zetten voor verschillende opdrachten. Langdurig, of juist kort.
 
Kwaliteit staat niet alleen centraal in onze telefoongesprekken, ook als organisatie vinden wij kwaliteit belangrijk. KISS is sinds 2022 ISO-gecertificeerd. Uw data is bij ons in goede handen. Wel zo fijn anno 2023.

Dienstverlening

KISS is gespecialiseerd in (kwalitatieve) telefonische verkoop. Wij weten dat onze bijdrage in het salesproces niet stopt bij het telefoongesprek wat wij voeren. De inhoud van het gesprek is van grote invloed op het succes daarna. U bent op zoek naar klanten/deelnemers die echt kiezen voor uw product en niet voor een aanbieding.
 
Door onze interne kwaliteitscontrole kunnen wij pro actief anticiperen, en kunnen wij bijvoorbeeld het verloop van klanten positief beïnvloeden. Door middel van onze uitgebreide, pragmatische rapportages maken wij inzichtelijk wat onze toegevoegde waarde is als uw salespartner.
 
Naast telefonische verkoop is KISS ook in te zetten voor de volgende werkzaamheden:
• Leadgeneratie
• Retentie
• Agendaplanning (route geoptimaliseerd)
• Antwoordservice
• Inbound services

Databeveiliging

Sinds 2022 is KISS ISO 27001 gecertificeerd. De gevolgen van een data lek zijn vaak niet te overzien. Onze ISO 27001 certificering is een garantie dat het geheel van maatregelen, processen en procedures om een data lek of ongewenste toegang tot belangrijke informatie zoals persoonsgegevens, intellectueel eigendom, bedrijfsgevoelige informatie of informatie van klanten en relaties is geminimaliseerd. U weet dus als opdrachtgever dat uw data bij ons in goede handen is.