Kiss C1 kissgroeit Kiss C1 100vacatures Kiss C1 beter

"Kernwaarden KISS: innovatief, creatief, pragmatisch en resultaatgericht."

KISS Marketing & Sales

KISS marketing & sales doet meer dan de naam doet vermoeden. Wij zijn ontstaan als facilitair outbound callcenter. Door onze ontwikkeling in de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een bureau dat meer doet dan sales genereren en agenda’s vullen.

Wij leven in een tijd waar ondernemers steeds meer worden uitgedaagd om ook online actief te zijn. Naast de conventionele manier om de prospect of klant te bereiken zijn er de afgelopen jaren steeds meer mogelijkheden bij gekomen. Met KISS springen wij in op deze ontwikkeling.

Vaak zijn er wel ideeën, maar hoe je hier mee aan de slag gaat, dat is voor veel ondernemers nog een brug te ver. Wellicht herkent u zich hier in?

KISS marketing & sales helpt ondernemers met laagdrempelige, creatieve oplossingen op het gebied van marketing en sales. Wij zijn de brug, het antwoord naar de oplossing. Ontstaan door het verlangen naar onafhankelijkheid- en vooral vrijheid. Ontwikkeld door ervaring.

Onze kennis komt niet uit boeken, onze kennis komt uit de praktijk en daarom zijn wij goed in wat wij doen. Door onze persoonlijke benadering hebben wij in de loop der jaren veel tevreden opdrachtgevers van dienst mogen zijn en geholpen hun doelstelling te halen.

Wij werken met een gedreven en enthousiast team van meer dan 150 marketeers en wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Door onze jarenlange ervaring als facilitair callcenter bieden wij tegen zeer interessante tarieven onze telemarketingdiensten aan. Dit geldt voor zowel out als inbound telemarketing.