Kiss C1 kissgroeit Kiss C1 100vacatures Kiss C1 beter

"Antwoordservice & agendaplanning"

Kiss 4beelden 3 s

Inbound telefoonservice

Antwoordservice

Wanneer u druk bent komt het vaak niet uit om inkomende telefoongesprekken aan te nemen. U bent zelf op afspraak, of uw bedrijf is tijdelijk onderbezet. Iedere ondernemer heeft hier wel eens mee te maken. Een prettige gedachte is dat u er zeker van kan zijn dat uw telefoon op professionele wijze wordt beantwoord en dat u hier direct per e-mail een korte terugkoppeling van ontvangt zodat u altijd op de hoogte blijft van wat er gebeurt. Met onze antwoordservice nemen wij op drukke momenten de functie van uw telefoniste/receptioniste over. Of natuurlijk voor u persoonlijk. Dit kan periodiek of als vaste oplossing. U bepaalt zelf wanneer u er gebruik van maakt. U betaalt € 1,75 per afgehandeld gesprek en een vast bedrag van € 4,95 per maand. Heel simpel, heel transparant.

Bent u nieuwsgierig en wilt u zelf de kwaliteit van onze antwoordservice ervaren? Wij overtuigen u graag met een gratis proefperiode van een week. Ons ervaren en enthousiaste team zit voor u klaar.  

Agendaplanning

Wanneer uw bedrijf op afspraak werkt is het prettig om een goed gevulde agenda te hebben met efficiënt geplande afspraken. Onze software maakt het mogelijk om afspraken efficiënt in te plannen zodat u al uw tijd kunt gebruiken voor uw klanten. U kunt in real-time zien wanneer er een nieuwe afspraak is ingepland en middels een duidelijke rapportage ziet u in een totaal overzicht hoeveel afspraken er in uw agenda zijn ingepland. Ons inbound team zit voor u klaar om op professionele wijze afspraken te plannen in uw agenda. 

Als u op zoek bent naar een professionele partner voor inbound telefoonservice, neem dan contact met ons op via 070 789 06 49.