Kiss C1 kissgroeit Kiss C1 100vacatures Kiss C1 beter

FAQ

1. Hoe kan Google Business View mijn bedrijf helpen?

De voordelen liggen voor de hand. Uw bedrijf wordt ook beter geïndexeerd in de zoekmachine van Google Klanten kunnen een kijkje van binnen nemen. Klanten zien niet alleen de ligging van uw bedrijf, ze stappen ook direct binnen.

 

2. Ik heb geen Google+ pagina. Wat nu?

Geen enkel probleem. Wij vertellen u welke stappen u moet nemen om uw bedrijf te registreren met een Google+ pagina. Besteed u het liever uit? Wij doen het graag voor u.

3. Hoe lang duurt een fotosessie?

De duur van een fotosessie is afhankelijk van de grootte van uw bedrijf. Is de ruimte overzichtelijk of staat de ruimte voller met spullen? Voor het beste resultaat zijn er geen/weinig bezoekers en heeft u van te voren alles opgeruimd.

4. Wordt mijn hele bedrijf gefotografeerd?

U bepaalt zelf wat u gefotografeerd wil hebben. Uiteraard adviseren wij u voor het beste resultaat, maar de uiteindelijke beslissing ligt bij u. De foto’s laten aan klanten zien wat ze kunnen verwachten als ze uw bedrijf bezoeken.

5. worden de foto's mijn eigendom?

Ja. De foto's worden uw eigendom. U verleent Google enkel een gebruikslicentie. Google heeft het recht de virtuele tour en uw foto’s te publiceren op Google Zoeken, Google Maps en Google Lokaal.

U krijgt de volledige rechten over zowel de virtual tour als de fotoshoot. U kunt deze foto's ook zelf gebruiken voor andere doeleinden.

 

6. Kan ik vaker een fotoshoot laten maken?

Ja, u kunt zo vaak een fotoshoot laten maken als u wilt. Ideaal als u seizoensgebonden producten verkoopt. U krijg uiteraard korting wanneer u meerdere shoots per jaar laat maken. Informeer naar de mogelijkheden.

7. Mijn vraag staat hier niet bij

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.