Kiss C1 kissgroeit Kiss C1 100vacatures Kiss C1 beter

"Leadgeneratie, telesales en dataverrijking"

Kiss mix4beelden2 s

B2C telemarketing (outbound)

Uw doelgroep bestaat uit consumenten, wij spreken er dagelijks honderden. Daardoor hebben wij een goed inzicht hoe u klanten relaties opbouwt maar ook hoe u ze onderhoudt.  Uiteraard worden deze gesprekken gevoerd door professionals.. Zij kunnen zich inleven en met de juiste argumenten maken zij van een potentiële klant een prospect. Wij weten hoe we nieuwe klanten aan uw bedrijf moeten binden. Onze medewerkers worden een verlengstuk van uw organisatie en zij stemmen de stijl en “tone of voice” van hun benadering moeiteloos af op de uitstraling en het imago van uw bedrijf.

Lead generatie

KISS kan met resultaatgerichte telemarketing nieuwe leads genereren of verrijken en meer omzet halen uit uw bestaande klantenbestand.

Werkwijze leadgeneratie

Samen met u wordt gekeken welke doelgroep u wilt bereiken en op welke manier lead generatie wordt uitgevoerd. Een belangrijk onderdeel van lead generatie is het vastleggen van de criteria die u geïnventariseerd wilt hebben. Door het verzamelen van de juiste gegevens van de mogelijke lead, kan een prospect succesvol worden benaderd door uw organisatie. KISS begrijpt dat lead generatie onder de naam van uw bedrijf wordt uitgevoerd. Onze medewerkers worden dus in zekere zin uw medewerkers. 

Telesales

Telemarketing is een vak apart! Wij hebben professionals die op dagelijkse basis producten verkopen en/of contracten afsluiten aan de telefoon. Dat zijn doorzetters met overtuigingskracht die door ons nog verder worden getraind en opgeleid om uw product of dienst succesvol aan de man (of vrouw) te brengen. Telesales is nog steeds de meest effectieve verkoopmethode. KISS adviseert u graag over de mogelijkheden van telemarketing en telefonische verkoop voor uw organisatie. Door onze jarenlange ervaring in het verkopen van uiteenlopende producten en diensten aan consumenten kunnen wij een substantiële bijdrage leveren aan uw ambities om te groeien.

Samen met u bepalen wij de doelstellingen van uw campagne door middel van een pilot. Hoeveel sales worden er per uur gescoord? Welke conversie wordt behaald? Op al dit soort vragen krijgt u antwoord door middel van de pilotcampage. Zijn deze cijfers al bekend? Geen probleem. Wij gaan de uitdaging graag met u aan om deze resultaten te verbeteren.

Wij werken met een geavanceerd softwaresysteem waardoor wij in staat zijn om uitgebreide, inzichtelijke en transparante rapportages te maken. Wij leveren bij onze sales ook een complete voicelog mee om de sale op een correcte manier te sluiten. Zo komt u en uw nieuwe klant niet voor verrassingen te staan.

Data verrijking

Ook voor het verrijken of het actualiseren van uw bestand kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een klein of een groot bestand, wij hebben hier ruime ervaring in en doen dit graag voor u.

Ontdek wat de mogelijkheden zijn en bel ons via 070 789 06 49.